Cobra's Boomlabels 

Hoe weet u zeker dat de bomen die u uitzoekt op de kwekerij ook bij u geleverd worden? Daarvoor heeft Cobra adviseurs Boomlabels ontwikkeld. Een uniek nummer, bijbehorende QR-code en de koppeling met een kaart en bijbehorende administratie zorgt ervoor dat u zeker weet dat u exact de boom geleverd krijgt die u uitgemerkt hebt in het veld! Cobra's Boomlabels zijn zo gemaakt dat ze niet zonder schade zijn te verwijderen van een boom.

Via de QR-code komt u uit op http://boomlabels.cobra360.nl, of op uw eigen Cobra 360+ KaartViewer omgeving. In deze kaartomgeving kunt u:

  • de huidige of toekomstige locatie van de boom inprikken;
  • informatie zoals soort en leverancier toevoegen;
  • een foto van de boom maken en toevoegen.

Hoe werken Cobra’s Boomlabels®?

Stap 1: Hang een Boomlabel aan de boom die u hebt uitgekozen.

Stap 2: Scan de QR-code.

Stap 3: De website wordt geopend. Log hier in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 4: Prik op kaart de locatie van de boom in door op het pijltje linksboven, vervolgens op het prikkertje en tot slot op de gewenste locatie op kaart te klikken.

Stap 5: Vul de gegevens van de boom in. Vooral het ID is van belang. Dit staat onder de QR-code op het label. Klik vervolgens op ‘Opslaan’.

Stap 6: Open het tabblad Foto’s om een foto te uploaden. Klik ook hier weer op opslaan. Het uploaden van foto’s kan even duren.

Stap 7: De boom is nu ingevoerd. Wanneer u de QR-code opnieuw scant, wordt direct de ingevoerde locatie getoond op de kaart.

Stap 8: Vanachter uw computer kunt u inloggen op http://boomlabels.cobra360.nl om de ingevoerde bomen te bekijken.

Interesse of vragen?

Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de specialist op dit gebied Günther Rutten.

terug