Toegepaste landschapsarchitectuur 

Architectenregister

De kracht van Cobra is de combinatie van hoogwaardige kennis die wij praktisch toepassen. Hierbij is een schakel tussen ideeën, beelden en de praktijk onmisbaar. Onze landschapsarchitect zorgt voor deze vertaalslag. De onderwerpen kunnen hierbij uiteenlopen van de keuze voor de juiste boom op de juiste plaats tot een complete inrichting van een landschap.

 

Ontwerpen voor de toekomst

Bij alle ontwerpen wordt rekening gehouden met het effect van de inrichting op het microklimaat en beleving van de ruimte. Termen als Urban Heat Island Effect (opwarming van de stad), klimaatbestendige inrichting en thermal comfort (hoe comfortabel wordt de ruimte ervaren) worden steeds belangrijker. Onze landschapsarchitect is gespecialiseerd op dit gebied en zorgt hierdoor voor een bruikbare, comfortabele inrichting van de omgeving, klaar voor de toekomst.

 

Visualiseren

Wij kunnen uw ideeën uitwerken in alle mogelijke beelden en vormen. Denk hierbij aan Photoshop-impressies visualisaties, plankaarten, inrichtingsplannen, beplantingsplannen. Dit kan zowel in 3D als 2D. Ook zorgen we regelmatig voor impressies van beplanting in de nieuwe situatie in vergelijking met de huidige situatie.

 

terug