Riemke Steenhuis 

afdeling Cobra planadviseurs
functie Specialist Bomen, Beheer & Contracten
specialisatie European Tree Technician Gecertificeerd toezichthouder
e-mail Riemke.Steenhuis@Cobra-adviseurs.nl
telefoon 088 - 262 72 16

Riemke Steenhuis

Bomen blijven verbazen!

Mijn werk bij Cobra

Ik werk bij Cobra sinds augustus 2014 als vakspecialist bomen en gecertificeerd toezichthouder. Omdat ik een voorliefde heb voor alles wat met bomen en natuur te maken heeft en me daarin graag steeds verder verdiep, is Cobra voor mij de ideale werkomgeving.

Favoriete boom

Een eik is mijn favoriete boom. Het hout is sterk en betrouwbaar. De boom kan veel verschillende groeivormen aannemen. Het is wel een veel gebruikte soort in Nederland en daarom misschien een beetje saai. Maar juist daarom geeft een eik ook het vertrouwde gevoel van thuis zijn.

Bijzonder project

Bij een bijzonder project denk ik aan verschillende toezichtprojecten. Zoals in Den Bosch waar ik in de Does de Willeboissingel op een heel prettige manier heb samengewerkt met een aannemer. We hebben er samen voor gezorgd dat de monumentale bomen in de straat duurzaam behouden blijven. De riolering in de straat is vervangen en de bestrating is vernieuwd. Door tijdens het werk steeds samen naar oplossingen te zoeken, is er door kleine aanpassingen in het werk bijna geen wortel beschadigd geraakt.

terug