Marc Poeth 

afdeling Cobra adviseurs bv
functie Projectmanager
specialisatie Landmeter Specialist Mobile mapping (3D-omgevingsscanner)
e-mail Marc.Poeth@Cobra-adviseurs.nl
telefoon 088 - 262 72 07

Marc Poeth

Goed werk maak je samen

Mijn werk bij Cobra

Sinds februari 2016 werk ik als projectmanager bij Cobra. Ik plan de werkzaamheden en bijbehorende zaken (inhuur van mens en materiaal) zo efficiënt mogelijk in. Ik heb hierover  contact met klant en collega’s, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernwerkzaamheden. Vanwege mijn jarenlange landmeetkundige ervaring als projectleider draag ik ook op geo-gebied mijn steentje bij.

Favoriete boom

Mijn favoriete boom is een oude zomereik die achter onze tuin in een weiland staat op een plek waar vroeger een boerderij stond. Als die zou kunnen praten………. Maar favoriet is ook de flora en fauna van Nationaal Park De Meinweg, waar ik als vrijwilliger van Stichting Koekeloere inventarisatie- en monitoringsprojecten (nachtvlinders, orchideeën, boktorren en diverse vogeltellingen) doe. Nachtvlindermonitoring is daarbij een vrijwel wekelijkse  activiteit op meerdere locaties. De variatie en pracht van deze groep heeft mij tot een zeer enthousiaste nachtvlinderaar gemaakt. De gevlamde vlinder is daarbij wel van uitzonderlijke schoonheid en echt één van mijn favorieten.

Bijzonder project

Een bijzonder project voor mij is het Hembrugterrein in Zaanstad. Behalve dat dit een heel variabel en bijzonder monumentaal terrein is, zijn voor dit project alle disciplines van Cobra betrokken geweest bij de afwikkeling van dit project: advies, planning, uitvoering en ondersteuning is door ons verzorgd. Zelf heb ik het terrein met onze quad gescand in 3D en de geo-informatie verzorgd.

 

terug