Marc Poeth op Landelijke Vlinderdag 

Dat medewerkers van Cobra adviseurs ook buiten hun dagelijkse werk zeer betrokken zijn met de natuur, dat wordt maar weer bewezen. Zo bemant Marc Poeth, senior adviseur Geo-informatie, samen met twee andere vrijwilligers op zaterdag 4 maart de stand van Stichting Koekeloere tijdens de Landelijke Vlinderdag in de Junushof in Wageningen.

Nationaal Park De Meinweg

Stichting Koekeloere heeft als doel kennis over de verspreiding van flora en fauna te vergroten. Nachtvlindermonitoring is één van de vele activiteiten van Stichting Koekeloere. Primair aandachtsgebied hierbij is Nationaal Park De Meinweg in Limburg, pal naast de achtertuin van Marc.

Nachtvlindervallen

Meer vrijwilligers enthousiast maken voor het monitoren van nachtvlinders. Dat is waarom Marc en zijn collega-vrijwilligers op de Landelijke Vlinderdag te vinden zijn. Door tijdens de beurs een aantal zeer innovatieve nachtvlindervallen en ander toebehoren voor nachtvlindermonitoring te laten zien én aan te bieden, hoopt Stichting Koekeloere nog meer mensen enthousiast te maken.

terug