Graven met lucht 

Cobra’s boomspecialisten Jos Haverkamp en Elmar Ambrosius demonstreren in het vakblad Boomzorg hoe zij tegenwoordig boomwortels schadevrij blootgraven. Niet met de schop, maar met lucht!

Snel en schoon

Gewapend met airspade en mobiele minigrondzuiger gaan Jos en Elmar de wortels van een linde in Sint-Oedenrode tegemoet. In het artikel dat afgelopen week in Boomzorg verscheen, leggen zij enkele van de praktische voor- en nadelen van de apparatuur uit.

Vooral in de stedelijke omgeving biedt graven met lucht een uitkomst. Het werkt snel en schoon; ideaal in een drukke winkelstraat of op een marktplein zoals in Sint-Oedenrode. Maar aan welke methode geven Jos en Elmar nu de voorkeur? Dat lees je in het artikel.

Meer info?

In het artikel staat dat Jos hoopt snel een eigen minigrondzuiger aan het arsenaal aan onderzoeksapparatuur toe te mogen voegen. Die wens is inmiddels in vervulling gegaan. Cobra adviseurs heeft geinvesteerd in een eigen minigrondzuiger. De airspade hoort al een tijdje tot de standaard uitrusting.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de mobiele minigrondzuiger of de airspade? Neem dan contact met ons op via 088 262 72 00.


terug