Geslaagde beurs in Utrecht 

De stand van Cobra adviseurs stond bol van de noviteiten tijdens de Dag van de Openbare Ruimte. Veel bekende én nieuwe gezichten uit de groene vakwereld wisten de stand te vinden en een praatje aan te knopen met een van onze vakspecialisten.

Sensing Urban Nature

De sensoren van het Cobra’s nieuwe concept ‘Sensing Urban Nature’ vielen in de smaak. Boomveiligheid, aantallen passanten, aanwezigheid van beschermde diersoorten en kwaliteit van lucht, bodem en water. Stuk voor stuk belangrijke parameters voor een stedelijke natuur en allemaal eenvoudig te monitoren met een van onze sensoren. Lees meer over Sensing Urban Nature.

Digitaal groen

Ook Cobra’s ‘tovertafel’ trok veel bekijks. Op dit enorme touchscreen konden bezoekers zelf de digitale stadsomgevingen, gecreëerd door onze geoadviseurs, verkennen. Ook vonden er demonstraties plaats van Boomregister: een handige tool die alle boomkronen van Nederland inzichtelijk maakt voor boombeheerders.

Contact

Een zeer geslaagde beurs, al zeggen wij het zelf. Wij hopen de groene vakmensen te hebben geïnspireerd om samen met Cobra adviseurs vooruit te denken. Aarzel niet om eens contact op te nemen met onze boom-, plan-, eco-, of geoadviseurs of groenjurist.

terug