Cobra start cursus Resultaatsmeter 

Boomspecialist Riemke Steenhuis heeft er een nieuwe uitdaging bij. Als gecertificeerd controleur Handboek Bomen verzorgt zij namens Cobra adviseurs de gloednieuwe cursus Resultaatsmeter voor toezichthouders van gemeenten en aannemers.

Over de Resultaatsmeter

De Resultaatsmeter is een instrument om de geleverde resultaten van de aannemer die werkt in, rondom en met bomen zo objectief mogelijk te meten en te registeren. Alleen door het Norminstituut gecertificeerde personen mogen gebruik maken van deze Resultaatsmeter. Deze cursus is daarom essentieel voor iedere organisatie die de Resultaatsmeter van het Norminstituut Bomen wil gebruiken.

Eerste cursus afgerond

Onder leiding van de ervaren boomspecialist Riemke Steenhuis worden de cursisten in twee cursusdagen klaargestoomd voor het examen Resultaatsmeter. Tijdens de cursus licht Riemke de ins en outs van Resultaatsmeter toe. Hoe gaat het meten in zijn werk? Hoe werkt het systeem? Hoe licht je de resultaten toe? Allemaal vragen die de cursisten na afloop van de twee dagen kunnen beantwoorden.

De eerste cursusronde zit er inmiddels op en de cursisten hebben het examen bij het Norminstituut Bomen afgelegd. Eenmaal geslaagd mogen zij de zich net als Riemke 'gecertificeerd controleur Handboek Bomen' noemen. Maar eerst nog even wachten op de uitslag. Riemke heeft er in ieder geval alle vertrouwen in. "De cursisten hadden snel door hoe de Resultaatsmeter werkte. Ze zijn computertechnisch goed onderlegd en dat is belangrijk bij deze cursus. Het was een hele slimme groep", vertelt ze naderhand.

Meer info?

Hebt u vragen over deze cursus of wilt u of een collega zich aanmelden? Stuurt u dan een e-mail naar jeroen.brouwers@cobra-adviseurs.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op.


terug