App tevredenheid golfbanen live 

Golfbanen moeten tiptop in orde zijn. Maar om als beheerder iedere bezoeker te ondervragen over de kwaliteit van de green is niet meer van deze tijd. Cobra adviseurs biedt dé oplossing: de tevredenheidsapp.

Maatwerk

Cobra’s webservices- en dataspecialist Koen Verhoeven ontwikkelde de app in opdracht van De Enk Groen & Golf. Het beheertechnische deel, is geheel naar wens van de opdrachtgever gebouwd door Koen. De webapp en grafische uitwerking is door softwarebedrijf Semso gedaan.

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche

De techniek is een ingewikkeld stukje maatwerk, maar het gebruik van de tevredenheidsapp is doodeenvoudig. De app wordt op een iPad bij de uitgang van een golfbaan gezet zodat golfers na afloop hun reactie kunnen geven. De beheer ziet vervolgens precies hoe men denkt over de baan. De tevredenheidsapp is binnenkort live te vinden bij onder andere golfbaan De Hooge Rotterdamsche

Ook interesse?

Cobra adviseurs doet meer dan alleen bomen, dat blijkt maar weer uit deze innovatie. Wilt u als overheidsinstelling of bedrijf ook gebruik maken van dit soort applicaties? Neem dan contact op met Koen Verhoeven of bel 088 – 262 72 00.


terug