BVO-advies 

Eerst een adviesgesprek

Onze boomjurist komt bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden voor een Bomenverordening (BVO) te bespreken. Aan de hand van dit gesprek kunt u ervoor kiezen onderstaande vervolgstappen te nemen.

Quickscan

Onze boomjurist bestudeert de regels van het gemeentelijk kapverbod en voorziet deze van haar schriftelijke commentaar. U kunt de regelgeving vervolgens door Cobra groenjuristen laten aanpassen of dit door uw eigen jurist laten uitvoeren.

Opstellen bomenverordening

Onze boomjurist stelt aan de hand van uw wensen een maatwerk kapverordening op. Dit kan een afdeling van de APV zijn of een aparte BVO.

Adviesmemo

U kunt ook kiezen voor een door Cobra groenjuristen opgesteld adviesmemo over de nieuwe regelgeving. Dit advies kan dienen als informatie voor college en raad. Tevens is het memo geschikt om voor te leggen aan partijen die betrokken zijn bij het opstellen van de nieuwe regelgeving.

Overleg met adviesgroepen

Cobra groenjuristen is als specialist betrokken bij het opstellen van APV's en BVO's. Om die reden is onze boomjurist mr. A.V.K. Goudzwaard zeer deskundig om voorlichting te geven aan adviesgroepen of om deel te nemen aan commissies die nieuwe kapverboden maken.

terug