Amsterdam Zuidas groeit bomentuin 

Er gebeurt wat op de Zuidas. Gebouwen ontstaan, groen wijkt. Althans: dat is wat omwonenden, gebruikers en toekomstige bewoners zien. Niets is minder waar. Er wordt veel geïnvesteerd in groen op de Zuidas.
In de Bomentuin kunt u zien welke bomen over enkele jaren worden uitgeplant in de Zuidas. Want in de Bomentuin kweken we bomen van de toekomst. Tot de bomen worden uitgeplant is de Bomentuin een groene oase tussen RAI en snelweg A10, tegen de Mirandabuurt op de Kop van Zuidas in Amsterdam. In de Bomentuin kunt u zien wat groen en bomen doen voor de wijk. En kunnen kinderen spelen op natuurlijke klimelementen en in een heuse klimboom. Regelmatig worden activiteiten georganiseerd voor de buurt en omliggende scholen.

De bomentuin is door Cobra geoadviseurs in beeld gebracht met onze 3D-omgevingsscanner. De panoramafoto's geven een goed beeld van de bomentuin en zijn te bekijken via Cobra 360+. Net zoals bij onze andere projecten is het mogelijk om de exacte locaties van alle elementen te bepalen aan de hand van de puntenwolk

 

terug