Groenkeur / ISO 9001 

Groenkeur is het onafhankelijke en betrouwbare selectiecriterium voor kwaliteit, vakmanschap en gaantie in de groene sector. Met dit onafhankelijke kwaliteitskeurmerk kunnen Groenkeur-ondernemers zich onderscheiden op de markt. Groenkeur bevordert het vakmanschap van groenprofessionals op basis van vastgestelde kwaliteitsnormen. Met een onafhankelijke toetsing door bijvoorbeeld Kiwa wordt beoordeeld of bedrijven het keurmerk verdienen.

Aan kwaliteit moet je werken

En Cobra is zo'n bedrijf! Al sinds 2010 onderscheiden alle loten van Cobra zich door het Groenkeur. Maar dat betekent niet dat wij sindsdien op onze lauweren rusten. Het Groenkeur is een kwaliteitskeurmerk en aan kwaliteit moet je werken, elke dag weer. Met dit keurmerk garandeert Cobra vakmanschap en kwaliteit, een goede bedrijfsvoering en oog voor veiligheid en milieu. Sinds 2013 houdt het Groenkeur tegelijk ook certificering voor ISO 9001:2015 in en daar zijn we trots op.

Prestatieladder

Het Groenkeur hebben we op zak. Nu klimmen we verder omhoog; via de MVO-prestatieladder en CO2-prestatieladder. We voldoen probleemloos aan niveau 1-3 van de MVO-prestatieladder. En ook voldoen we aan de regels voor de CO2-prestatieladder. Wij passen de richtlijnen toe in onze dagelijkse bedrijfsvoering, maar kiezen er vanwege de kosten voor ons niet te laten toetsen. De belofte aan onszelf en het toetsen van onszelf, daar staan we achter, dat zit in ons DNA!

terug